Wie zijn we?

Iedereen kent het stereotiepe beeld van de boekhouder. Wel, deze zal je bij Ge-fibo niet terugvinden. Een enthousiast team met een passie voor het vak, maar ook met een goede dosis energie en positiviteit, staat voor je klaar! Wij maken er onze missie van jou als ondernemer bij te staan in jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële vraagstukken, op een zo digitaal mogelijke maar vooral persoonlijke en toegankelijke manier.
Zodat je je hierin altijd goed omringd voelt.

17 Mensen sterk
Dennis Geusens
Zaakvoerder

In 2005 beëindigde ik mijn studies accountancy & fiscaliteit met succes en startte ik bij Ge-fibo. Onderaan de ladder begonnen als stagiair, doorgegroeid naar dossierbeheerder en ondertussen sinds 2014 zaakvoerder.

Ik leid dagdagelijks alles in goede banen. Dit met maar 1 doel voor ogen: zorgen dat u de service krijgt die u verdient. Nieuwe klanten komen bij mij terecht voor een eerste gesprek.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste bij mijn vrouw Veerle en onze 2 zonen Gil & Mik.  Bij zonnig weer vertoef ik graag op het strand of golfterrein. Ik kan ook genieten van een goede frisse pint en een lekker diner.

Marc Geerts
Boekhouder

Mijn carrière als boekhouder gaat inmiddels al 30 jaar terug in de tijd. In 1989 stond ik mee aan de wieg van Boekhoudkantoor Van den Heuvel & Geerts. In 2005 richtte ik Ge-fibo op.

Professioneel ligt mijn ervaring in het bijstaan van ondernemingen en eenmanszaken op boekhoudkundig en fiscaal gebied.

Als vader van 2 kinderen en inmiddels ook grootvader van 1 kleinzoon is mijn familie heel belangrijk buiten het werk. Daarnaast gaat mijn vrije tijd naar paardenfokkerij en reizen.

Ken Ansoms
Boekhouder

Ik werk sinds 2012 bij Ge-fibo na 9 jaar ervaring bij een ander boekhoudkantoor. Ik voorzie boekhouding van A tot Z. Mijn studies? Graduaat Accountancy-Fiscaliteit.

Ik specialiseer mij in alles wat digitaal is of kan. Voor mijn part: alles in de cloud! Efficiëntie is voor mij meer een levenswijze dan een eigenschap.

Buiten het werk ben ik vader van 3 kinderen, een notoir gadgetman en avonturier. In mijn vrije tijd kan je me wel eens tegen het lijf lopen op een obstacle run, maar even goed op een bierproeverij.

Ines Van Looveren
Boekhouder

Ik werk bij Ge-fibo sinds 2007. Ik begon destijds met alles te verwerken qua boekhoudingen, aankoopfacturen, verkoopfacturen, financieel. Gaandeweg is dit uitgebreid tot afwerken van balansen, vennootschapsbelastingen berekenen, personenbelasting berekenen, opvolgen BTW-aangiften, etc. In de tussentijd behaalde ik ook mijn titel van erkend boekhouder.

In 2016 stapte ik in het huwelijksbootje. Ik ben mama van een zoon en twee plusdochters. Mijn vrije tijd gaat dus vooral naar het huishouden. Ik maak wel tijd vrij om carnaval te vieren.

Astrid Zaman
Boekhouder

Na mijn opleiding accountancy-fiscaliteit op Karel de Grote Hogeschool ben ik in 2014 meteen begonnen bij Ge-fibo als voltijds dossierbeheerder.

Naast het inboeken en afsluiten van balansen zorg ik ook mee voor de btw-aangiften, vennootschapsbelasting, het aangeven van roerende voorheffingen, vereffeningen en klanten die met Exact Online werken.

Ik zou mezelf omschrijven als een dierenvriend en een punctueel, ordelijk, gemotiveerd en leergierig persoon.

Zo loop ik momenteel ook stage voor het BIBF en volg ik de Postgraduaat Tax & Accountancy Management.

Daarnaast ben ik ook leiding en zit ik in het bestuur van KLJ Vlimmeren.

 

Gaëlle Smeets
Boekhouder

Ik begon in 2016 bij Ge-fibo. Als dossierbeheerder begeleid ik klanten van a tot z. Ik ben zeer gedreven in mijn werk, heb oog voor detail en luister naar uw wensen.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek. Op sportief vlak doe ik aan yoga en sportklimmen. Mijn vakanties breng ik door aan rotsmassieven. Daar is een ideaal evenwicht tussen rust, schoonheid van de natuur en klimmen.

Wim De Keulenaer
Boekhouder

Na mijn studies boekhouding en fiscale wetenschappen het ik ervaring opgedaan in verschillende fiduciaires.

Geboren en getogen in Kapellen vind ik het een groot voordeel om dicht bij huis te kunnen werken en heb dan ook niet getwijfeld wanneer de kans zich voordeed bij GE-FIBO.

In het kantoor probeer ik mijn steentje bij te dragen met mij kennis en investeer ik mijn tijd in opleidingen om mij verder te specialiseren en bij te blijven met de nieuwigheden.

In mijn vrije tijd vindt u mij terug bij mijn favoriete club ‘ the great old’, daarnaast gaat mijn interesse uit naar amusement en quality time… theater, comedyshows, concerten of gezellig samenzijn met vrienden en familie….

Robin De Bock
Boekhouder

Ik ben met trots de jongste versterking van het team! Mijn vrienden beschrijven me als iemand die altijd vriendelijk, behulpzaam en leergierig is.

Kort na mijn stage bij Ge-fibo, behaalde ik mijn diploma Accountancy-Fiscaliteit. Om mijn kennis over de praktijk nog extra aan te scherpen, volg ik momenteel ook nog het postgraduaat Tax & Accountancy Management in avondschool. In de toekomst zou ik graag nog mijn titel willen behalen bij een van de beroepsinstituten, zodat ik U later ook persoonlijk van A tot Z kan bijstaan op financieel vlak.

Ik ga met een glimlach door het leven en ben in mijn vrije tijd het liefst van al omringd door mijn vrienden. Tijdens de weekends duik ik, naast mijn boeken, ook regelmatig de fitness in om mezelf volledig in het zweet te werken.

Jan Wouters
Boekhouder

Na ervaring opgedaan te hebben in enkele andere kantoren, startte ik in 2019 bij Ge-Fibo. Ik heb een digitale mindset en probeer ondernemers te ontlasten met hun boekhoudkundige en financiële zaken zodat zij zich kunnen bezig houden met hun core business. Fiscale optimalisatie zie ik als een leuke uitdaging.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten of een pintje te gaan drinken!

Joyce Makhout
Boekhouder

In 2015 behaalde ik mijn diploma Accountancy Fiscaliteit aan de Hogeschool. Daarnaast heb ik succesvol de Postgraduaat Tax & Accountancy Management afgerond.
Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn titel bij het BIBF. Je kan me omschrijven als een leergierige, punctuele en zorgzame persoon! In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, winkelen en af en toe de rust opzoeken in een goed boek en een glaasje wijn. Daarnaast ben ik een echt familiemens en spendeer ik graag veel tijd met vrienden en familie.

Dorianne Puimège
Boekhouder

Door mijn studies op Karel De Grote Hogeschool begon ik meteen bij Ge-Fibo. Ik wil vooral beginnende ondernemers wegwijs maken in de wereld van cijfers. Ik ben gebeten door het optimaliseren van cijfers. In mijn vrije tijd houd ik wel van goed eten en een rustig dagje thuis. Je kan me ook soms vinden op sportwedstrijden.

Steven Bogaers
Boekhouder

Ik studeerde af in de richting Accountancy-Fiscaliteit aan KdG.
Na enkele jaren op interne boekhoudingen gewerkt te hebben ben ik terechtgekomen in “het boekhoudkantoor”.
Daar merkte ik dat alle aspecten ten volle aan bod komen wat tot nu nog altijd afwisselend en uitdagend blijkt.
Als een vis in het water kan ik ,met wat vertrouwen en toffe collega’s, zwemmen tussen de cijfers
om zo te proberen alle klanten zo optimaal mogelijk te helpen.
Naast boekhouding en 5 kinderen groot brengen ,probeer ik het beetje vrije tijd te vullen met wat te sporten, waarbij de nabespreking ook belangrijk kan zijn.

Eline Mertens
Dossierbeheerder

Na 2 jaar stage bij Ge-fibo werd ik vast aangenomen in 2013. Ik ben bezig met onthaal en telefonie en doe ook vanalles rond de opstart en wijzigingen van vennootschappen en eenmanszaken. Daarnaast doe ik ook de verwerking van boekhouding in Yuki alsook enkele andere boekhoudkundige en administratieve taken.

Mijn vrije tijd gaat vooral naar sport, ik speel volleybal in competitieverband.

Sophie Geerts
Dossierbeheerder

Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Ge-fibo, eerst deed ik 4 jaar vakantiewerk en nu werk ik 4/5, op woensdag ben ik thuis. Ik sta in voor onthaal, telefonie en begeleiding bij het opstarten van een zaak. Ik verleen ook algemeen advies en doe een deel administratie.

Naast het werk hou ik me bezig met paarden, zowel competitie (jumping) als fokkerij en ik ben ook mama van 1 zoontje.

Sylvie Adriaenssens
Dossierbeheerder

Ik ben in 2011 het Ge-fibo team komen versterken. Ik hou mij vooral bezig met bouw relevante dossiers en internationale handel. Daarnaast doe ik ook taken zoals de jaarlijkse klanten-listings en intracommunautaire opgaves.

 

Ilse Scheynen
Loonadministratie

Ik werk sinds 2007 bij Ge-fibo. Loonadministratie is momenteel de hoofdtaak in mijn takenpakket. Ik ondersteun klanten bij opstart van een nieuw loondossier en het verdere verloop (nieuwe aanwervingen, ontslagen, …).  Ik ben tussenpersoon tussen u en het sociaal secretariaat SD Worx.

Sommige klanten zeggen me wel eens dat ze merken dat ik mijn werk zéér graag doe.  Fijn om te horen, want dat is toch ook een reden waar je het voor doet.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van koken en bakken. Voor mijn gezin en af en toe ook voor mijn collega’s. Voor het overige gaat mijn tijd vooral naar de was, de plas en hobby’s van 2 tienerdochters (tennis, rugby, voetbal) en man (tennis).  Ik probeer verder zeer gezond en toch een beetje sportief te leven.

Veerle van Dael
Interne organisatie

Als levenspartner van Dennis werd ik begin 2014 „ingelijfd” om het Ge-fibo team te versterken. Dat was niet evident met mijn achtergrond als interieur- en grafisch ontwerper, maar een weloverwogen beslissing die ik mij tot op de dag van vandaag niet beklaag.

Van boekhouden heb ik niet veel kaas gegeten. Ik hou mij voornamelijk bezig met de interne organisatie en het personeel. Van loonadministratie tot iedereen voorzien van koffie en koekjes… Dat is mijn taak. Ik boek ook verkopen en aankopen van ons eigen dossier en spring bij waar nodig voor de klanten.

Thuis geniet ik vooral van tijd doorbrengen met en het zien opgroeien van onze twee kinderen Gil & Mik. Eens goed gaan eten, een film of concert meepikken, een goed boek lezen en creatief toch af en toe mijn ei kwijt kunnen, zijn dingen waarvan ik deugd heb.

Ge-fibo cultuur

De appels vallen hier niet ver van de boom. We hebben veel verschillende karakters en meningen en over sommige zaken wordt al eens gediscussieerd. Maar we trekken wel aan dezelfde kar, met hetzelfde doel en dezelfde visie in het achterhoofd.

Positief, Vooruitstrevend, Toegankelijk, Betrouwbaar, Correct, Goedwillig, One team!

Onze communicatie en omgang met klanten verloopt op een gekende, laagdrempelige manier. Wij zijn nabij en vooral qua mentaliteit een ‘open deur’. Liefst volgens onze dagstructuur, maar aanvaardbaar voor jou. Wij zijn ‘je makker’ waar je om raad vraagt en waar je op kan rekenen voor een goed gesprek met eerlijk advies. Je ‘Ge-fibro’. En ook al gaan we zoveel mogelijk voor ‘digitaal’, een persoonlijke aanpak en contact blijft centraal in ons verhaal.